Om oss

Fokus på kvalitet og godt håndverk!

Magnar Moland har over 18 år erfaring i tømrerfaget etter å oppnådd svennebrev som tømrer i 2006. Etter å ha jobbet mange år som tømrer BAS i Kragerø skjærgården valgte Magnar i 2020 å opprette firmaet Tømrer Magnar Moland ENK og starte opp for seg selv.

Magnar har erfaring fra større prosjekter bestående av unike arkitekttegnede hus og hytter, totalrenoveringer, oppussinger og småjobber. Han har mye erfaring med å koordinere arbeid og samarbeide med andre yrkesgrupper fra start til slutt i et prosjekt. 

Kvalitetshåndverk og fornøyde kunder er det viktigste! Vi vil at du skal være like stolt over arbeidet vi gjør som vi er. Tømrer Magnar Moland er et firma som er opptatt av godt håndverk, nøyaktighet og at kunden får det produktet som er avtalt. Han er strekker seg langt for å fylle ønskene eller løse utfordringene som kunder kommer med, om det så er å bygge unike plassbygde møbler eller løse byggetekniske utfordringer.

Forlovede til Magnar er også del firmaet. Gunn Kristin arbeider med design, økonomihåndtering, internkontroll og HMS. Hun har en mastergrad innenfor psykologi og hun og Magnar brenner begge for å lære opp neste generasjons snekkere gjennom å være en godkjent lærebedrift. 

De siste årene har mye av arbeidstiden gått til nyoppføring av fritidsboliger på Bjønnåsen- og Langbråten hyttefelt hvor Magnar selv bor på Hansbuseter boligfelt like ved. 


Tømrer Magnar Moland er opptatt av kvalitet, har erfaring og er pålitelig. Du kan som kunde være trygg på at jobben, prisen og gjennomføringen blir som avtalt, med et sluttresultat i høy kvalitet! 


Tømrer Magnar Moland: tlf: 92 68 48 25

post@magnarmoland.noKontaktskjema

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.